BTW Compliance

De EU-btw is gebaseerd op de EU-richtlijn. Elk EU-land heeft echter zijn eigen specifieke kenmerken. Om ervoor te zorgen dat een bedrijf voldoet aan de landspecifieke vereisten, is diepgaande kennis en specifieke expertise geprefereerd. VAT Incorporated heeft zowel kennis als landspecifieke informatie.

VAT Incorporated bereidt uw btw-aangiften, ESL-vermeldingen en Intrastats voor in alle EU-landen. Voordat u uw btw-aangiften bij de belastingdienst indient, kijken we zorgvuldig naar de details in de transacties om ervoor te zorgen dat de btw-behandelingen voldoen aan de btw-regels. VAT Incorporated zorgt ervoor dat uw btw-aangiften in overeenstemming zijn.

   

Neem contact op Download brochure

Wat is een complete BTW-compliance?

Tegenwoordig staat VAT Incorporated bekend als een onmisbare factor in de vloeiende geldstroom van uw bedrijf. Aangezien er steeds meer bedrijven zijn die moeite hebben met het voldoen aan hun BTW- aangifte, wordt een BTW-adviseur steeds noodzakelijker. Een verkeerd ingevulde BTW-aangifte kan leiden tot boetes, een beschadigde reputatie of gemiste kansen. Het uitbesteden van uw belastingaangifte vermindert niet alleen de kans op deze BTW-risico’s, maar het voorkomt ook onnodige BTW-verliezen.

VAT Incorporated is de beste gespecialiseerde BTW-aanbieder. We kunnen u helpen met verschillende BTW-diensten die gebaseerd zijn op de BTW-vereisten van uw land. Door het volledig invullen van de noodzakelijke BTW-administratie, BTW-aangifte en andere BTW-vereisten zorgen wij ervoor dat uw bedrijf BTW klaar is.

De eisen van een goede BTW-compliance

Bij de BTW schikking horen verschillende BTW- eisen die bij uw land horen. Voor Europese bedrijven zijn deze regels opgesteld door de Europese hoofdkantoren in Brussel. Een aantal onderdelen zijn ingesloten, zoals: de registratie, de facturen en de BTW-aangiftes.

Bedrijven die bestaan uit belastbare omzet moeten in het bezit zijn van een geldig BTW-nummer. Bedrijven die goederen of diensten kopen en verkopen naar andere landen moeten zich ook hier inschrijven.

Alle bedrijven zijn verplicht om specifieke BTW-facturen te hebben voor alles wat gerelateerd is aan BTW. Deze facturen kunnen zowel op papier als elektronisch zijn. Een aantal standaard gegevens die op een BTW-factuur horen te staan zijn: datum, naam, adres van verkoper en klant, een factuurnummer en een beschrijving van het product of dienst.

De BTW-vereisten geven ook aan dat het verplicht is voor elk bedrijf om zijn transacties over een bepaalde periode vast te leggen. Deze transacties heten de BTW-aangifte. Meestal moet de BTW-aangifte maandelijks of een keer per kwartaal vast worden gelegd. Dit ligt aan het land waar het bedrijf zaken mee doet.

Waarom BTW-compliance door VAT Incorporated BV?

Het uitbesteden van de optimalisatie van uw BTW-aangifte aan VAT Incorporated betekent dat u wordt geholpen door betrouwbare, verantwoordelijke en professionele BTW-adviseurs. De hoge kwaliteit van ons werk onderscheid ons.

  • We onderzoeken verschillende BTW-situaties om onverwachte problemen te voorkomen.
  • We hebben een grote kennis van landelijke BTW-vereisten.
  • We hebben jarenlange ervaring.
  • We hebben ervaring met de vele ERP-systemen.

 Lees hier een beoordeling van een van onze klanten om een idee te krijgen wat te doen.

Contact

Bent u geïnteresseerd in een van onze BTW-optimalisatie diensten? Of wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Laat uw e-mail of uw telefoonnummer achter of vul het contactformulier in. Een van onze BTW-adviseurs zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

hCaptcha

Optimalisatie VAT

Lees verder

VAT Compliance

Lees verder

VAT Consulting

Lees verder

VAT Registration

Lees verder